Thursday, February 17, 2011

Repareren database post "Msg 2570, Level 16, State ..." Fout

Data Zuiverheid is een optie toegevoegd om DBCC CHECKTABLE en DBCC CHECKDB commando's om elke kolom de waarde te valideren in alle rijen van een SQL Server-database. Deze opdracht helpt de gebruiker om ervoor te zorgen dat de waarden opgeslagen in de kolommen geldig zijn. En, in geval de waarden die zijn opgeslagen in de tabel zijn ongeldig, dan een gebruiker kan een 2570 foutmelding, zoals hieronder vermeld tegenkomen:
“DBCC results for 'table2'.
Msg 2570, Level 16, State 3, Line 1
Page (1:155), slot 0 in object ID 2105058535, index ID 0, partition ID 72057594038452224, alloc unit ID 72057594042449920 (type "In-row data"). Column "col2" value is out of range for data type "decimal". Update column to a legal value.
There are 4 rows in 1 pages for object "table2".
CHECKDB found 0 allocation errors and 1 consistency errors in table 'table2' (object ID 2105058535).
CHECKDB found 0 allocation errors and 1 consistency errors in database 'realdata'. DBCC execution completed. If DBCC printed error messages, contact your system administrator.”

Repareren Database:
De waarden in de database opgeslagen ongeldig alleen wanneer de database logisch beschadigd raakt. In dergelijke gevallen dient de gebruiker te volgen een van de onderstaande maatregelen om de corruptie te overwinnen:
Verwijder de gehele database en herstellen van een online of offline back-up.
• Plaats een dummy waarde voor alle ongeldige records in de database.
Terwijl de bovenstaande oplossingen kan de foutmelding op te lossen, zijn er weinig problemen die zouden kunnen ontstaan met de voorgaande besluiten:
• In geval van geen back-up beschikbaar zijn, zullen alle database records verloren.• In geval van het plaatsen van dummy records, kan de gebruiker niet in staat om te beslissen wat moet de dummy waarde. En als in het geval de gebruiker beslist, hij / zij misschien niet in staat zijn om alle waarden in te voeren (in het geval er miljoenen records).

De bovenstaande
problemen niet toestaan dat de gebruiker een foutmelding 2570 in de meeste gevallen te overwinnen. Te overtreffen deze problemen en om de records in de database opgeslagen, een derde partij SQL Recovery toepassing van pas komt.

Data Recovery Info:

Dergelijke commerciƫle SQL recovery tools beschikbaar zijn binnen een enkele muisklik en je geen harde kern technische vaardigheden nodig om te begrijpen. Deze tools te herstellen bijna alle records van alle logisch beschadigde SQL Server-database en deze opslaan bij gebruiker gespecificeerde plaats.

0 comments:

Post a Comment