Tuesday, June 7, 2011

PST Recovery Tips for CRC Error

Een PST (Personal Storage map) kan worden genoemd als belangrijkste repository Microsoft Outlook gegevens. Het bestand bestaat uit informatie, ontvangen en verzonden e-mails, notities, agenda, contacten, en nog veel meer. Zo kan men gemakkelijk begrijpen de impact van het verlies van gegevens als gevolg van PST corruptie. Een Outlook-gebruiker kunnen ondervinden tal van dergelijke gevallen tijdens het gebruik van Outlook. Dit artikel legt kort een van deze gevallen.

Hieronder vindt u een foutmelding dat er een Outlook-gebruiker zou kunnen ontvangen tijdens het downloaden van e-mails:

“File path\filename.pst could not be accessed. Data error. Cyclic redundancy check.”

Als eenmaal genoemd, deze fout zich voordoet als gevolg van PST-bestand corruptie, maar laat het me uitleggen de exacte zaak.

De Cyclic Redundancy Check wordt meestal weergegeven wanneer de toepassing een mismatch vindt tussen de exacte en de berekende waarde van checksum waarde opgeslagen in het bestand. Nu, wat is checksum? Een checksum (ook wel, hash som) is de vaste grootte datum berekend met behulp van een willekeurig blok van gegevens in het bestand. Het doel van het definiëren van de checksum is op te sporen fouten die zijn ingevoerd tijdens de bestandsoverdracht of de opslag, net als in het geval hierboven.

How to repair a corrupted PST?

Om uw beschadigde PST reparatie, kunt u gebruik maken van een van de gegeven oplossingen:

Inbox Repair Tool:
Deze tool wordt automatisch geïnstalleerd met de installatie van Outlook. Ter lancering van dit hulpmiddel, moet je voor 'scanpst.exe' bestand zoeken en dubbelklik erop. Vervolgens moet u de locatie van de beschadigde PST, zijn naam en door te gaan als het instrueert.

Third-party PST Recovery Applications:
Deze tools zijn verkrijgbaar met high-end scanning mogelijkheden voor een beschadigde PST. U kunt zoeken naar deze PST Repair and Recovery toepassingen op internet en download de demo-versie voor een proefperiode. Om voorzichtig te zijn over uw gegevens, zal ik u adviseren om een ​​backup voordat probeert een van deze tools.

0 comments:

Post a Comment