Wednesday, January 30, 2013

MS Access Database Behaving Abruptly

Er zijn veel situaties waarbij u uw MS Access-database gedragen op een abnormale manier te zien. Enkele van de onverwacht gedrag situaties kunnen ontbreken van database tabel records, vreemde en repetitieve foutmeldingen, ontoegankelijke database componenten (formulieren, rapporten, enz.), of langzaam uitvoeren van commando's. Enkele veel voorkomende redenen achter abrupte gedrag van MS Access-database kan de toepassing gerelateerde onderwerpen, problemen met het systeem, database corruptie en virus infectie.

Om de database terug te brengen naar de normale toestand en toegang tot alle records, een gemakkelijke manier is om de database te herstellen vanuit een bijgewerkte back-up. Maar als in het geval het herstel van de database is mislukt en het databasebestand blijft in beschadigde staat, dan moet de gebruiker om te kiezen voor een derde partij Access-database recovery toepassing.

Voor gedetailleerde illustratie van het bovenstaande scenario, hieronder zijn enkele database corruptie foutmeldingen waarna de database ofwel niet meer volledig werkt of gedraagt ​​zich abrupt:

“Unexpected Error 35012”
“Visual Basic for Applications Project in This Database Is Corrupt”
“Unexpected data corruption failure”

Cause:

Access database file damage.

Access Repair Techniques:


Voor reparatie van alle logisch beschadigde Access-databasebestand, is er een ingebouwde hulpprogramma genaamd "Comprimeren en herstellen". Met behulp van dit hulpprogramma niet enige technische expertise, maar de gebruiker moet volgen de onderzijde stappen:

1. Klik op 'Extra' knop en kiezen voor 'Database comprimeren en herstellen'.
2. Kies 'Te comprimeren database' optie en 'Compact' te selecteren.
3. Zodra u Compact, reparatie proces begint.
4. Wanneer het herstelproces wordt beëindigd, moet u klikken op 'Opslaan'.

Terwijl de ingebouwde reparatie hulpprogramma biedt de gewenste resultaten in de meeste gevallen, het mislukt in veel scenario's. Voor dergelijke situaties, moet u zoeken naar effectieve Access Repair tool.

Access Repair Tool Information:

Een Access-reparatie aanvraag is een betrouwbare bron van repareren van een logisch beschadigde ACCDB of MDB-bestand. Dergelijke Access-database reparatie tools zijn volledig niet-destructief en hebben geen schade aan originele databasebestand. Compatibel met bijna alle nieuwste versies van Windows-besturingssystemen, deze tools zijn bekwaam genoeg om bijna alle database-objecten te herstellen, zoals, tabellen, formulieren, rapporten en nog veel meer.

Applied For:

Access 2002, 2003, 2007, and 2010

0 comments:

Post a Comment