Sunday, June 5, 2011

QuickBooks recovery post “This is not a QuickBooks data file or is damaged” Error

QuickBooks boekhoudsoftware is ongetwijfeld een van de meest gebruikte boekhoudkundige toepassing op dubbel boekhouden functies, volledige audit trail mogelijkheden, en meer faciliteiten te bieden. De repository van records wordt beheerd door deze software is opgeslagen in een bestand met. QBW extensie. Dit bestand kan zoals elk ander bestand in de computer worden beschadigd als gevolg van verschillende logische redenen, zoals, ongepaste uitschakeling van het systeem, de toepassing storing, en virus aanvallen. In de meeste van deze situaties, de QBW bestand onleesbaar, wat resulteert in ontoegankelijkheid van de kritische boekhouding. In dergelijke situaties, als een boekhoudkundige professional een back-up van de QBW bestand heeft, dan is er geen zorgen hoeft te maken. Echter, als in het geval, is de professionele niet de back-up of het back-upbestand is zelf corrupt is, dan hij / zij nodig heeft om te kiezen voor een doeltreffende derden Intuit QuickBooks recovery software.

De meeste gebruikers ondervinden minder dan twee foutmeldingen wanneer er QBW bestand beschadigd raakt als gevolg van logische redenen:

“This is not a QuickBooks data file or is damaged”
Or
“An error occurred when QuickBooks tried to access the company file.”
Optreden van een van de bovenstaande foutmeldingen op het scherm van de computer resulteert in onbereikbaarheid van het dossier van records.

Resolution:

Tot terugvordering van de bovenstaande foutmeldingen, gemakkelijk en volledig, volg de onderstaande stappen:

  • Voer het herstel vanuit een bijgewerkte back-up. (Opmerking: Bewaar altijd de back-up bestand op een andere opslag media om de veiligheid te waarborgen)
  • In het geval van back-upbestand onbeschikbaarheid of onbereikbaarheid, gebruik de krachtige Intuit QuickBooks recovery-software.

Data Recovery Information

Een derde partij Intuit QuickBooks nuttige toepassing voert volledig aftasten op de QBW bestand, reparaties is, herstelt alle records, en herstelt ze op door de gebruiker opgegeven locatie. Deze partij Intuit QuickBooks recovery tools zijn zeer veilig zijn als ze niet het originele bestand schade, omdat de reparatie wordt uitgevoerd op de kopie van het originele bestand. Bovendien hebben deze recovery tools vereist geen technische kennis en kan gebruikt worden door alle niet-technische gebruiker.

Applied For:

QuickBooks 2007, 2008, 2009, and 2010 (US version)

0 comments:

Post a Comment